Decizie. Cu toate ca relatia dintre Marius Mihalache si Crina Matei dureaza de mai multe luni, acesta a luat abia acum cateva zile decizia de a divorta de sotia sa, Mirela

Crina si Marius au negat o vreme ca intre ei mai exista si o altfel de legatura decat cea profesionala. Deconspirati de presa de scandal, indragostitii si-au recunoscut public relatia amoroasa. Pusa in fata faptului implinit, sotia lui Marius, Mirela, a trebuit sa accepte situatia. De altfel, ea e cea care, anuntat ca se vor desparti si oficial in ciuda faptului ca au impreuna un baietel de sase ani.

"Ceea ce credeam ca nu reprezinta decat o aventura a sotului meu s-a dovedit a fi o relatie serioasa. Eu sunt un om cu suflet bun si i-am iertat pe amandoi", a spus doamna Mihalache.

La randul lui, Marius ne-a declarat ca nu a discutat cu sotia lui despre copil. Inca nu au hotarat la care dintre ei va ramane acesta. Mai mult decat atat, artistul nu s-a gandit nici daca va oficializa relatia cu Crina Matei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.