Un film despre viata unei legende a tangoului argentinian, avindu-i in distributie pe Rodrigo Santoro si Shakira, va fi turnat in Romania in primavara anului viitor, informeaza publicatia Variety. Filmul "Dare to Love Me", cu un buget de 15 milioane de dolari, va fi regizat de Alfonso Arau, un actor si regizor cunoscut in comunitatea hispanica de la Hollywood. Personajul principal, Carlos Gardel, o voce de aur a tangoului, va fi intruchipat de brazilianul Rodrigo Santoro. Actrita spaniola Paz Vega ("Lucia si sexul", "Amor pe contrasens", "Spanglish") si cintareata Shakira vor fi ceilalti doi membri ai unui triunghi amoros. Actiunea filmului se petrece in Parisul anilor '30.

La acest proiect vor mai lucra directorul de imagine Vittorio Storaro ("Ultimul imparat") si compozitorul Luis Enriquez Bacalov ("Il Postino"). Filmul este finantat in principal de Chelsea Films, o companie independenta cu sediul la Miami. Coproducatori, impreuna cu Arau, sint doi argentinieni care s-au stabilit la Los Angeles: Lucas Jarach si Nicolas Veinberg. Potrivit Variety, Laura Esquivel, care urma sa scrie scenariul in limba spaniola, s-a retras din proiect cind producatorii au decis sa faca filmul in engleza. Prin urmare, scenariul va fi semnat de Jeremy Leven ("Don Juan de Marco").


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.