Aflata in India, unde filmeaza pentru lungmetrajul "A mighty heart" (O inima mare), Angelina Jolie e urmarita permanent de paparazzi. Asa se face ca revista americana Star a aflat inaintea tuturor ca Angelina este, din nou, insarcinata. De cind a ajuns acolo, frumoasa actrita din "Tomb Raider" a lesinat deja de trei ori, poarta numai haine largi si isi acopera capul si talia cu o imensa esarfa. In plus, in film interpreteaza chiar rolul unei femei insarcinate, dupa cum se poate vedea si in fotografia alaturata, facuta in momentul in care actrita parasea platoul de filmare.

Reporterii de la Star, care citeaza unul dintre farmacistii din California, mai spun ca Angelina a intrerupt folosirea pilulelor anticonceptionale acum citeva luni si face un tratament pe baza de vitamine, care se recomanda, de regula, in timpul sarcinii. Prin urmare, ne putem astepta ca Brad Pitt, celebrul ei sot, sa devina tata pentru a patra oara. Cei doi mai au o fetita, Shiloh Nouvel, nascuta anul trecut, si doi copii infiati. Cum Brad i-a promis Angelinei ca, pentru fiecare copil nascut vor mai adopta inca unul, s-ar putea ca in familia celor doua vedete sa mai apara, de fapt, doi copii!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.