EXASPERATA. Claudia (Sexxy) amana fara voia ei scoaterea pe piata a primului sau album solo. Cantareata depinde in totalitate de Marius Moga, care, incurcat cu alte proiecte, nu are timp sa-i definitiveze hitul care va face materialul cunoscut.

Initial, Micul Mozart ar fi trebuit sa-i compuna Claudiei trei piese. Din cauza solicitarilor aparute ulterior, colaborarea a fost redusa la un potential hit.
Intr-o singura zi, compozitorul a pus la punct versurile in limba engleza si linia melodica si, fara prea multe pregatiri, a trecut la inregistrari. Desi totul a mers struna intr-un timp record, Moga nu a reusit sa definitiveze piesa si sa-i dea un nume, iar turneele proiectului MoRandi il impiedica in continuare sa-si termine treaba.

Panicata de intreaga situatie, Claudia evita sa raspunda intrebarilor legate de album, sperand insa ca produsul va prinde sarbatorile de iarna. Mai mult, cantareata l-a rezervat pe Moga pentru urmatorul proiect. "L-am anuntat din timp ca-i vreau semnatura pe toate piesele de pe cel de-al doilea album. Asa poate nu voi mai avea surprize", ne-a declarat ea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.