Din ce in ce mai multe probleme pentru supermodelele care sunt prea slabe. Dupa ce au fost interzise de la unele prezentari de moda pe motiv ca sunt numai piele si os, unele dintre ele au realizat ca, poate, specialistii au dreptate si este posibil sa aiba probleme de sanatate. Astfel, Milla Jovovich a declarat ca masura ei mult prea mica inseamna ca nu poate avea copii.

Model, actrita, cantareata si creatoare de moda, Milla a admis ca trebuie sa fie slaba pentru a primi de lucru, dar ca acest lucru i-ar putea dauna sanatatii, respectiv ar putea-o impiedica sa faca un copil. Actrita de 30 de ani a dezvaluit ca incearca de mult timp sa faca un copil cu partenerul ei, regizorul britanic Paul Anderson, pe care l-a intalnit in 2002. "Mi-ar placea sa am un copil si cred ca singurul lucru care ma impiedica este viata mea activa.Trebuie sa ma relaxez un an, sa mananc bine si apoi se va intampla. Corpul meu nu ma lasa sa raman insarcinata deoarece stie ca nu va fi intr-un mediu sanatos", crede Jovovich, care este imaginea colectiei Mango si a L’Oreal.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.