Fara machiaj si fara aportul hair-stilistului, cu greu putea fi recunoscuta in multimea de la City Mall. Madalina Manole, caci finalmente ea era, si-a luat zilele trecute iubitul de mina si a iesit in oras. Misteriosul barbat despre care a facut adesea referiri fara insa a-i devoala look-ul, apare prima data in revista "Tango", in imaginile care ii insotesc interviul.

Referirile la relatia cu Petru Mircea, "Puiucu", asa cum il alinta solista pe iubitul ei, o pun in ipostaza de indragostita iremediabil de acesta (in treacat reamintim ca Mada a fost acuzata ca a contribuit la distrugerea linistii in caminul fostului ei sot, compozitorul Serban Georgescu). "Este inginer de sunet la ProTv, desi e absolvent de Conservator. Muzica este pasiunea vietii lui, iar acum este implicat in mai multe dintre proiectele mele", dezvaluie solista, care precizeaza ca relatia cu "Puiucu" dateaza de ceva vreme.

"Intii am lucrat impreuna si apoi ne-am apropiat... Ne-a trebuit curaj. Lui, in primul rind, pentru ca eu eram Madalina Manole, si mie, pentru ca e putin mai mic decit mine, cu citiva anisori si eu n-am avut niciodata pe cineva mai mic decit mine. Daca nu-l incurajam eu usor, usor, n-ar fi avut curajul sa faca pasul. El e omul sufletului meu", a marturisit Madalina. Pentru linistea sufletului ei si a lui Eniko, actuala sotie a fostului sot, dorim din inima, toata redactia, sa fie adevarat.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.