Legendarii The Rolling Stones au din nou probleme de sanatate. De aceasta data, Mick Jagger este cel din cauza caruia au fost anulate cateva concerte, el fiind sfatuit de medici sa-si odihneasca vocea. In ziua in care si-au anulat concertul programat in Hawaii, membrii trupei britanice au aflat o veste nu tocmai buna. Un fan i-a dat in judecata pentru anularea concertului din New Jersey, care trebuia sa aiba loc saptamana trecuta. Fanul din Brooklyn cere daune de 51 de milioane de dolari, acuzand trupa ca a anulat show-ul cu doar patru ore inainte de ora la care trebuia sa se desfasoare.

Rosalie Druyan i-a dat in judecata pe The Rolling Stones acuzandu-i de frauda. Ea a declarat ca anularea concertului din New Jersey a generat pierderi financiare, atat ei cat si celorlalti fani.

Ea a spus ca nu a fost anuntata de anularea spectacolului decat cand era prea tarziu si deja isi rezervase o camera la hotelul Trump Taj Mahal, pretul platit fiind de 300 de dolari. In plus, ea a cheltuit circa 550 de dolari pe bilete. Legendele muzicii rock au anuntat ca show-ul din New Jersey va fi reprogramat pe 17 noiembrie. Turneul mondial al trupei The Rolling Stones se va incheia pe 25 noiembrie la Vancouver. In ciuda problemelor cu vocea, Mick Jagger a cantat duminica, la ziua de nastere a fostului presedinte al Statelor Unite, Bill Clinton - un eveniment caritabil in urma caruia s-au adunat cateva milioane de dolari.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.