Dupa mariajul esuat pe care l-a trait si care a fost intors si analizat pe toate fetele, dar si dupa o tacere destul de apasatoare atat pe plan muzical, cat si personal, Anamaria Ferentz a considerat ca a venit momentul confesiunilor. Si cum are nevoie si de publicitate favorabila, ea si-a luat o piatra de pe inima si a marturisit ca traieste de opt luni o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Eldad, iubitul ei israelian.

Frumoasa cantareata spune ca a facut acest pas, pentru ca s-a saturat sa se tot scrie despre ea, ca are o relatie cand cu unul, cand cu altul. Astfel, dupa ce a fost in vacanta, in Israel, si a vizitat mai multe obiective religioase de pe Pamantul Sfant, Anamaria s-a intors hotarata sa faca lumina in ceea ce priveste viata ei. Poate i s-a aratat vreun arhanghel, cine stie? "Nu as fi vrut sa mai vorbesc despre viata mea privata, mai ales dupa experienta neplacuta a casniciei esuate si dupa publicitatea gratuita pe care si-o fac altii pe spatele meu. Dar, tocmai din cauza celui din urma motiv, vazand ca lumea nu mai inceteaza cu afirmatiile nefondate si total mincinoase despre relatii intre mine si diverse persoane care-mi sunt sau nu amici, m-am hotarat sa divulg, inca o data, adevarata relatie pe care o am si pe care as fi dorit s-o pastrez doar pentru mine".

Despre evenimentele mondene, in care a fost vazuta la brat cand cu un "amic", cand cu altul, Anamaria s-a justificat: "Daca am fost vazuta cu diverse persoane si nu cu prietenul meu, asta se datoreaza tot faptului ca lui nu ii plac aparitiile prin reviste si atunci are incredere sa ma lase insotita de amici! Imi calc inca o data pe inima si asta o fac pentru cei care cred in mine, pentru cei care ii respect si va spun doar atat: am o relatie de opt luni cu un om minunat, il cheama Eldad si atat… El nu isi doreste publicitate!"
In scurta vacanta din Israel, vedeta a vizitat si Zidul Plangerii, locul unde oamenii vin sa ceara ajutorul divin, lasand cate un bilet cu o dorinta. "Eu am scris o intreaga carte de dorinte", a recunoscut Anamaria. Oare a scris si sa isi recupereze banii de la fostul ei sot? Tot ce se poate!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.