INDIFERENTA. Daniela Gyorfi si fosta partenera de viata a iubitului ei, George Tal, nu s-au vazut nici macar in fotografii, dar cantareata declara ca nu incearca nicio curiozitate in ceea ce o priveste pe "fosta".

Si, chiar daca, printr-un miracol, ar avea loc o intalnire, ele n-ar avea cum sa-si vorbeasca, decat poate prin limbajul surdo-mut, avand in vedere ca fiecare graieste o alta limba. Toate bune si frumoase in viata controversatei soliste Daniela Gyorfi.

Casatoria cu iubitul ei, George Tal, a ramas programata pentru luna decembrie, iar pregatirile pentru un nou album sunt in toi. Zilele acestea, cei doi indragostiti se afla intr-o minivacanta in Germania, tara in care George a stat pana s-o cunoasca pe viitoarea sa sotie. Mai mult, acolo locuiesc si cei doi copii ai acestuia, ramasi in ingrijirea mamei. Daniela ne-a declarat ca ii cunoaste pe cei doi mostenitori ai lui Tal, dar ca fiecare intalnire cu pustii a avut loc pe furis: "Nu mi se pare elegant sa merg la usa mamei lor, asa ca eu astept in masina, pana cand George ii scoate din casa. Sau ii luam direct de la scoala si mergem cu ei la cofetarie sau la plimbare".

Ii e frica de bataie

Desi, in general, pe femei le incearca o curiozitate bolnavicioasa in ceea ce priveste look-ul unei "foste", Daniela Gyorfi demonstreaza, prin indiferenta afisata, ca este din alt banc: "Pe mama copiilor lui George n-am vazut-o nici macar in fotografii, habar n-am daca este mai frumoasa sau mai urata decat mine. Nu ma grabesc sa o cunosc, caci n-am avea despre ce sa vorbim. Nici la capitolul salutul din politete nu m-as descurca, caci ea e nemtoaica si habar n-are romaneste, iar eu germana nu stiu o iota, deci ar trebui sa ne traduca cineva dialogul. Ar fi culmea, cand ma va vedea, sa-mi traga un pumn in gura, iar in acest caz n-as mai avea nevoie de translator", conchide, amuzata, Daniela.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.