LOREDANA GROZA a facut nopti albe in timpul carnavalului de la Rio si nu pentru ca ar fi vrut ea neaparat. Fiind cazata exact in "miezul" desfasurarii petrecerilor, vedeta de la Acasa a avut parte de cantari non-stop sub fereastra (timp de 5 zile, cat a tinut carnavalul); in plus, noaptea se adunau acolo puhoaiele de oameni ce insoteau carele alegorice. in ciuda oboselii, Loredana spune ca a dansat alaturi de localnicii petrecareti, a iesit la cumparaturi (si-a luat de acolo pietre semipretioase, sandale si genti) si s-a delectat cu mancaruri specifice zonei. A vizitat si orasul Salvador, unul din cele mai exotice locuri din lume, populat cu urmasii fostilor sclavi adusi din Africa.

GHEORGHE GHEORGHIU a vazut in 40 de zile Brazilia si Uruguay, in total peste 3.000 de kilometri de plaja, padure tropicala, salbaticie, metropole si distractie, majoritatea strabatuti intr-un "motorhome", un camion Mercedes utilat mai ceva decat un apartament (living, toaleta, bucatarie, dormitor). Destinatia finala nu a fost intamplatoare, caci pentru o saptamana el a schimbat balciul romanesc cu cel mai mare carnaval din lume, cel de la Rio. "Mi-am luat bilet in zona de securitate maxima. Nu ca sunt eu mai firav, insa aglomeratia pune stapanire pe oras si e un infern. Am stat 12 ore blocat la parada carelor alegorice", ne-a marturisit Gheorghe Gheorghiu. in rest, romanticul solist a avut timp sa urmeze o scoala de samba si i s-a exfoliat pielea de sapte ori.

In Dubai, Zina Dumitrescu a fost atentionata sa nu faca plaja fara sutien

Zina Dumitrescu a petrecut noua zile in Dubai, la invitatia unor buni prieteni de familie, Cosmin din trupa t'Short si sotia acestuia. Pe langa cumparaturi si vizitarea celui mai faimos si luxos hotel din lume, Burj Al Arab, creatoarea de moda s-a bucurat si de cateva ore bune de stat la soare, timp in care a reusit sa atraga atentia unui politist. Nu ca acesta din urma ar fi facut o pasiune pentru Zina, dar s-a alarmat cand a zarit-o desfacandu-si sutienul si incalcand astfel unul din canoanele musulmane impuse turistilor, adica "lejeritatea" pe plaja. Dar nu, Zina nu avea de gand sa faca plaja topless, ci doar sa aplice mai bine crema pentru bronzat...

AndreEA a jucat la cazinou in Las Vegas

Pe AndreEA (foto jos), norocul a "lovit-o" exact unde nu se astepta: in cazinourile din Las Vegas. Domnisoara a calcat din pur amuzament in Cazino Paris, a "bagat" 150 de dolari intr-un joc al carui regulament nu l-a stiut si - culmea! - a plecat cu 1.900 dolari! "Banii ii am pe un card si nu m-am atins de ei, practic mi-am acoperit o parte din cheltuieli", marturiseste plina de incantare Andreea Antonescu. Castigul i-a intarit mai mult convingerea ca ar trebui sa se mute in Statele Unite ale Americii in loc sa-si iroseasca norocul in Romania.

Irina Loghin si-a luat peruci din SUA

Mirabela Dauer, Irina Loghin si o serie de alti cantareti au fost recent un turneu in SUA, iar dupa ce au colindat aproape toata America cu spectacole, de la New York la Los Angels si Florida, artistele au facut plaja la Miami si-au purces la cumparaturi de haine si bijuterii. Irina Loghin si-a achizitionat si cateva peruci. Vegetariana Irina Loghin s-a chinuit la capitolul mancare, preferand cruditatile in locul hot-dog-ului. La intoarcere s-a plictisit, caci n-a gasit bilet de avion in aceeasi zi cu colegii ei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.