Telenovela Bahmuteanu-Prigoana continua. Silviu Prigoana a intentat, ieri, divort pentru a patra oara. Dupa ce a dat-o afara din casa pe sotie, in timp ce aceasta spera la o impacare, Prigoana a luat aceasta decizie, previzibila pentru Adriana. Omul de afaceri sustine ca a luat hotarirea, motivat fiind de lipsa sotiei de acasa. Intrebindu-l daca e adevarat, ne-a raspuns sincer: "Tu ce-ai face daca barbatul tau n-ar veni acasa sapte zile? Nu ai lua o decizie? Eu asta am facut. Am gindit ca e mai bine sa ne despartim legal". Insa, Prigoana uita un lucru, ca el gonit-o din locuinta pe Adriana, in camasa de noapte, si i-a luat toate cheile, imbracamintea si masina. Jurnalista ne-a destainuit ca a aflat ca sotul ei vrea sa se desparta oficial si ca nu are de ce sa-l opreasca. Este decizia lui si nu se va opune.

"Daca vrea sa divorteze, sa o faca. Asa cum ti-am mai spus, nu mai sint dispusa sa-l iert la nesfirsit, chiar daca il iubesc nebuneste. Pina in momentul de fata, nu mi-a dat niciun telefon sa-mi ceara scuze sau sa-mi spuna personal ca a depus cererea de divort". Vedeta a aflat de la avocati de intentia jumatatii sale. Sa intelegem ca va fi al patrulea divort, urmat de a cincea casatorie? Vom asista la noi declaratii de dragoste incendiare sau, de data asta, povestea de dragoste dintre Bahmuteanu-Prigoana s-a terminat definitiv. Va fi un nou happy-end? Greu de anticipat... La un asemenea cuplu orice e posibil.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.