Asa cum se stie, vedeta Antenei 1, Dan Negru, este un suporter declarat al formatiei din Ghencea.
Cand a aflat insa ca emisiunea lui de la Antena, "Ziua judecatii", se nimereste in aceeasi seara cu meciul Real Madrid - Steaua, de pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid, Dan a intrat in panica. Motivul? Isi dorea sa-si sustina favoritii din tribune, insa nu stia ce sa faca cu show-ul de la Antena 1. In cele din urma, a reusit sa gaseasca solutia perfecta.

"M-am gandit in toate felurile sa gasesc o solutie pentru a putea merge sa vad live meciul la Madrid. Nu stiu de cate ori va mai juca Steaua pe Bernabeu. Pana la urma, mi-am luat inima in dinti si am rugat conducerea Antenei 1 sa imi permita sa aman emisiunea cu o zi, pentru a-mi vedea visul cu ochii", a spus Dan Negru.

Rugamintea i-a fost implinita, iar "Ziua judecatii" a fost mutata maine seara. Astfel, in aceasta seara, printre suporterii romani din tribunele stadionului madrilen se va afla si timisoreanul-stelist Dan Negru. Mai mult, el chiar spera intr-o revansa a ,,ros-albastrilor" pe terenul "galacticilor" din Madrid...


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.