Dupa ce a fost diagnosticata cu cancer la san, vedeta australiana Kylie Minogue a disparut practic din prim-planul show-bizz-ului. Dupa mai multe luni de tratament dur, impotriva bolii necrutatoare, vedeta muzicii pop, in varsta de 38 de ani, a iesit in presa cu un interviu prin care ii asigura pe fani ca se simte bine si ca-si va relua cat de curand seria concertelor.
Pana atunci, ea si-a prezentat noul look in cadrul unei sedinte foto realizate pentru numarul din decembrie al revistei Vogue.

Asa cum se poate observa si in imagine, Kylie are acum parul tuns foarte scurt, punctand parca noua era a carierei sale. De altfel, schimbarea din ultimul timp este confirmata si in editorialul scris pentru Vogue. "De cand am fost diagnosticata cu cancer, toata lumea s-a schimbat. In acest timp am invatat si experimentat multe lucruri despre mine si ceilalti. E minunat sa fac acesti pasi spre viata normala pe care o stiam", spune Kylie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.