Telenovela cu iz dimbovitean dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana continua cu un nou episod. In urma cu citeva zile, dupa cearta traditionala, Prigoana si-a dat afara din casa consoarta.

Nu i-a dat nici macar hainele, i-a luat si masina, spunindu-i sa nu mai calce pe acolo. Adriana locuieste acum in garsoniera ei din Kogalniceanu si a fost nevoita sa-si cumpere imbracaminte de schimb. Jurnalista sustine cu tarie ca nu-l va mai ierta decit in anumite conditii pe Prigoana. Daca vrea sa divorteze, ii va acorda divortul fara nicio problema. Cit priveste barbatul la bratul caruia a aparut in presa, acesta este Cristian Munteanu, varul ei primar.

Asa ca, magnatul gunoiului nu are motive sa fie gelos. Tot in noaptea cu scandalul, jurnalista a avut ghinionul sa fie oprita de doi politisti, pe Soseaua Fundeni, intre orele 3.30-4.00, pentru ca depasise viteza legala. Jurnalista era singura in masina si era plinsa. Surse din Politie sustin ca nu mica le-a fost mirarea cind au vazut-o pe doamna Prigoana, in camasa de noapte, ravasita si extrem de suparata. Au rugat-o sa stea jumatate de ora sa-si revina. I-au dat amenda si exista un proces verbal cu numarul 113477. "Daca ma curteaza cineva, Prigoana il omoara cu masina de gunoi"

Cu toate ca il iubeste ca o nebuna pe Silviu, vedeta sustine ca nu mai poate suporta comportamentul iresponsabil al omului de afaceri. "Singura posibilitate sa ne despartim este sa reuseasca unul dintre noi sa se rupa de celalalt. Amindoi ne iubim, dar se pare ca nu putem fi impreuna fara certuri si fara adrenalina. Cine sa se indragosteasca de mine, stiind ca sint cu Prigoana? Iti dai seama ca il omoara cu masina de gunoi! Greu imi voi gasi pe cineva..." - ni s-a destainuit vedeta.

De data aceasta, Adriana a crezut ca viata lor a intrat intr-un fagas normal. Amindoi ajungeau acasa la ore civilizate, ea ii pregatea cina sotului sau si primeau adesea musafiri. Dar s-a inselat din nou! "Nu cred ca o sa ma lecuiesc vreodata de Prigoana! Cred ca e blestemul meu!" - spune Adriana cu naduf. Pina in momentul de fata, Prigoana nu si-a cerut scuze, desi Adriana spera sa le primeasca intr-o zi. Ca s-o consoleze, mama si sora ei o viziteaza in fiecare seara incercind sa-i faca viata mai frumoasa. Ramine de vazut daca va exista un nou divort si o noua impacare marca Bahmuteanu-Prigoana.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.