Ca orice persoana cunoscuta care se respecta, Elena Basescu are grija intotdeauna atat de tinuta ei, impecabila pana acum, cat si de coafura si manichiura, lucruri esentiale pentru o femeie si de care cu greu s-ar putea lipsi vreo reprezentanta a sexului frumos.

Asa se face ca fiica cea mica a presedintelui este clienta fidela a unui salon de infrumusetare din Dorobanti, unde isi curata de fiecare data unghiile. Pana aici, totul este bine. In masura in care exista o regula a salonului care permite acest lucru, Elena nemaitrebuind sa plateasca decat curatarea unghiilor, "Elena achita numai curatarea unghiilor, nu si oja. Sa nu mai spun ca pensula de la oja cu care vine ea de-acasa este foarte proasta si lasa urme cand este aplicat lacul de unghii", a declarat una dintre manichiuriste. Se prea poate ca aceasta trasatura sa o fi mostenit de la tatal ei, cunoscut si el ca destul de strans la punga. Cine stie?


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.