In ciuda faptului ca decizia Madonnei de a adopta un copil din Malawi a dat nastere unui sir intreg de controverse, vedeta pop isi ia in serios sarcina de mama. Potrivit presei britanice, micutul David Banda s-a deplasat la New York, impreuna cu mama sa adoptiva si cu cei doi frati vitregi: Lourdes (9 ani) si Rocco (5 ani).

Pentru cateva zile, familia Madonnei va sta in Manhattan, vedeta pop avand programate o serie de aparitii la posturile americane de televiziune si lansarea unei noi carti pentru copii. De curand, presa internationala a ridicat semne de intrebare cu privire la adoptia micutului David, jurnalistii considerand ca decizia autoritatilor din Malawi a fost decisa de generozitatea vedetei. Madonna intentioneaza sa construiasca un orfelinat cu o capacitate de 4000 de locuri, demers pentru care a investit deja 1.7 milioane de lire sterline.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.