SPRIJIN. Cantareata a reusit sa depaseasca perioada grea de dupa despartirea de sotul ei cu ajutorul membrilor familiei sale, care au insotit-o inclusiv la spectacolele din tara.

Protagonista unuia dintre cele mai colorate divorturi din showbiz, Adina din trupa "Heaven", recunoaste ca a trecut cu greu de criza despartirii de sotul ei, fostul component al formatiei "Bliss", Bogdan Pana. Dupa mai multi ani de casnicie, cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate, ajungand chiar sa apeleze la detectivi particulari pentru a proba tradarile in cauza.

In ciuda tensiunilor si a scandalurilor care au insotit aceasta despartire, blonda a avut, totusi, destule regrete, care au consumat-o la propriu. In cateva luni de zile, cantareata a slabit aproape 10 kilograme si a cazut prada unor stari depresive accentuate. Pentru a o ajuta sa treaca peste aceasta perioada grea, mama ei a facut efortul de a o insoti la toate turneele pe care le-a avut cu trupa prin tara, asumandu-si tot greul calatoriilor dintr-un oras in altul. In plus, sora ei, Roxana, a dormit cu ea in ultimele luni de zile, incercand sa preintampine reprizele strasnice de plans pe care Adina le-a tot avut in acest timp.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.