Asa s-a intamplat si la emisiunea de miercuri, in care a fost invitata Teo Trandafir. Pentru a gasi un pretext pentru aceasta invitatie, Huidu si Gainusa au lansat varianta cum ca Misu a plecat in America, prin loteria vizelor. Astfel, o tara intreaga a vazut pe ecran, la "Cronica", tandemul Huidu-Teo.

Audienta a fost evidenta, depasind valorile normale. Imediat, presa a incercat sa speculeze "nada" si s-a lovit de "no comment-ul" lui Misu timp de doua zile. Ieri, Gainusa a dat in vileag toata ghidusia. "A fost necesar sa procedam asa, pentru ca, altfel, nu mai avea ghidusia efect. Cronica s-a filmat marti seara in mare secret si, totusi, miercuri dimineata, deci inainte ca emisiunea sa fie difuzata, zvonul ca va aparea Teo circula voios", a spus Gainusa intr-un comunicat de presa.

Mai mult, el a tinut sa le ceara scuze celor care si-au consumat bateriile la telefoane. "Scuze extinse tuturor rudelor, prietenilor, vecinilor, simpatizantilor, dusmanilor, sefilor, lu nea Costel care vinde ziare la intersectie, lui tata-socru si colegilor mei, carora li s-au consumat bateriile la telefoane. Le cer scuze colegilor din presa ca nu le-am raspuns la telefon. Ah, si inca ceva: nu-mi place deloc America!"

No comment!