Pentru Iuliana Marciuc, vedeta fidela Televiziunii Romane de 16 ani, ziua de astazi este una cu totul speciala.

Fiul ei, David Mihnea, implineste un an si va fi sarbatorit asa cum se cuvine, alaturi de familie, prieteni, dar si de strabunica lui care-l adora. Dincolo de ce i-a rezervat destinul, cum face cu fiecare dintre noi, copilul acesta este cu certitudine cea mai mare bucurie din viata Iulianei.

Fiul tau implineste astazi un an. A trecut ce a fost mai greu... Ai sarit etapa cu nopti nedormite, colici etc!

Pentru mine nu a fost greu nici la inceput si nici acum. Nu stiu ce inseamna nopti nedormite. David Mihnea a fost un copil cuminte si echilibrat din prima zi de viata. De cateva zile, asteptam si speram sa ne faca si noua un cadou, sa faca primii pasi. Asta mai ales pentru ca este din ce in ce mai curajos - de la ajutorul cu doua manute a trecut la o manuta si apoi la primii trei pasi singur!

Ai devenit mama la 38 de ani. Crezi ca maturitatea este un avantaj in experienta maternitatii, mai ales ca, in Occident, toate vedetele devin mame dupa 35 de ani?!

Eu nu mi-am propus sa aduc un copil pe lume la aceasta varsta, dar asa a fost sa fie. Cred ca maturitatea aduce multe avantaje, dar si destule dificultati. Una dintre ele este aceea ca esti foarte constient de pericolele de la tot pasul si, automat, mereu in garda.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.