Ambitioasa Andra, una dintre cele mai bine cotate voci din Romania, are ambitia de a invata si mai multe despre muzica. Desi urmeaza o facultate de profil, artista nu reuseste sa ajunga la toate cursurile, asa ca ia lectii in particular, precum liceenii.

Studenta in anul doi la Facultatea de Pedagogie Muzicala, Andra este destul de scumpa la vedere pentru colegii si profesorii de la Spiru Haret. Cantareata face tot posibilul sa se imparta intre scoala si concerte, insa nu prea-i reuseste. Ramasa in urma cu materia, ea nu a mai avut decat o optiune pentru a ajunge din nou pe linia de plutire.

Si-a angajat un profesor cu care face meditatii la materiile la care trebuie sa sustina examene. Iubita lui Maruta si-a demonstrat ambitia de a sti totul despre muzica in momentul in care a avut de ales intre ea si actorie, care, desi se numara printre pasiunile sale, este pe locul doi.

Cu toate acestea, Andra nu ar refuza niciodata un rol intr-o telenovela sau un sitcom. Ba, dimpotriva, si-a incercat norocul la majoritatea castingurilor insa nu s-a radicat la inaltimea asteptarilor producatorilor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.