Madalin Voicu o desfiinteaza pe Oana Zavoranu, dupa ce aceasta a tronat mai bine de cinci ore pe micile ecrane, acuzand in stanga si-n dreapta pe toti cei care o denigreaza.

Dupa ce a terminat cu familia si cu jurnalistii, intr-un final a venit si randul lui Madalin Voicu sa fie certat de Zavoranu, din motive numai de ea stiute
Invitata in direct la o emisiune de televiziune, Oana Zavoranu a venit sa vorbeasca pentru a zecea oara despre "nedreptatile" care i se fac si despre "minciunile" scrise despre ea de "ziaristii astia fara sifoniere si fara chiloti de firma".

La o ora destul de tarzie, cand nimeni nu o mai asculta pe Querida, ea se certa prin televizor cu dusmanii imaginari. Cand si ultimii telespectatori au crezut ca emisiunea se apropie de final, Oana s-a gandit sa il improaste cu putin mai mult noroi si pe Madalin Voicu. Pentru a putea scrie exact cuvintele Oanei, ar trebui sa apelam la tot limbajul de mahala existent pe fata pamantului.

Astfel, asa-zisa actrita a injurat in stanga si-n dreapta determinandu-l pe Madalin Voicu sa regrete ca a putut cunoaste o asemenea persoana. Unul dintre lucrurile pe care Oana i le reprosa domnului Voicu a fost apartenenta acestuia la etnia rroma. Asa ca, domnule Voicu, dupa spusele pseudovedetei, ar trebui, cica, sa va fie rusine, ca dumneavoastra suntet i omu’ negru si rau si ca ati uitat cand priveati dupa dunga de la chilot a diferitelor doamne si domnisoare.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.