Transanta

Actrita apreciaza gestul Marianei Zavoranu de a-i ceda casa in care a copilarit, insa nu isi va retrage actiunea in justitie impotriva acesteia.

Razboiul dintre Oana Zavoranu si mama ei pentru fabuloasa mostenire de familie continua in ritm de telenovela, cu lovituri de teatru si rasturnari spectaculoase de situatie.

Dupa lupte grele in instanta, dar si pe baricadele unor emisiuni TV, Mariana Zavoranu pare dispusa sa mai indulceasca relatia cu fiica sa si a anuntat ca ii va ceda acesteia casa din strada Andrei Muresanu. Cu toate ca a fost catalogat drept o "bila alba" pentru mama sa, gestul nu i s-a parut suficient vedetei, care a acceptat "donatia" doar daca nu va fi conditionata sa-si retraga actiunea legala pentru impartirea firmei "Agricomex".

In plus, Oana crede ca o impacare reala intre ea si mama ei va fi extrem de complicat de realizat in acest moment, indiferent cate gesturi s-ar face acum: "Dupa mine, impacarea este imposibila. E prea tarziu, s-au intamplat prea multe. Poate mai devreme, daca se proceda altfel, dar acum s-a ajuns prea departe. Eu cu mama mea nu vorbim in afara emisiunii, iar casa mi-a fost cedata la presiunile lui Dan Diaconescu, realizatorul emisiunii de la OTV".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.