De cind s-a casatorit cu Andrei Iovan, in viata Romanitei au intervenit tot felul de evenimente fericite, dar, mai ales, nefericite. Aparind in presa poze compromitatoare cu ea si Radu Popa, ex-directorul de stiri de la OTV, casnicia creatoarei de moda a trecut printr-un moment dificil cu ceva vreme in urma. Era al doilea dupa cel prilejuit de crima din casa sa.
Intre timp, Romanita a devenit mama, l-a nascut pe micutul Albert Adrian si parea ca lucrurile au intrat in linie dreapta. Insa o veste a explodat in presa: sotii Iovan divorteaza! Romanita s-a grabit sa infirme zvonul si ne-a declarat ca nu e adevarat, ca este o inventie a presei si o aberatie. Femeia de afaceri si sotul ei se inteleg bine si in niciun caz nu intentioneaza sa divorteze. Creatoarea spune ca nu are barbat de lasat. Nici pilotul nu se lasa mai prejos si spune ca nu va divorta si ca, dimpotriva, se considera un sot implinit.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.