Viclenie

Melania Medeleanu si Dan Teodorescu au incheiat procesul de divort in urma cu doua zile. Motivul separarii se pare ca au fost infidelitatile Melaniei, pe tot parcursul celor patru ani de casnicie.

Fostii soti s-au intalnit marti seara, la concertul lui Seal, celebrul cantaret britanic, care a concertat la Sala Polivalenta.

Dan Teodorescu, (solistul trupei Taxi, care a cantat in
deschidere) nu a aparut deloc in sala in timpul concertului artistului strain, preferand sa stea in culise. Interesant este faptul ca Melania a venit la concert neinsotita. Mai mult decat atat, ea a facut repetate vizite in culise. De fapt, s-ar putea spune ca si ea a ascultat concertul tot de acolo, venind in sala pentru perioade de cel mult cateva minute. Coincidenta, in sala se afla si actuala iubita a lui Dan, blonda Irina Chiosa. La un moment dat, cele doua au stat in public una langa cealalta.

La taclale in culise

Nici dupa ce si-a incheiat mini-recitalul, solistul trupei Taxi nu a catadicsit sa se mute in sala langa iubita lui. Una din doua: ori nu a fost interesat de Seal, ori a preferat sa depene amintiri cu fosta sotie. Cu toate ca, la separare, cei doi au spus ca vor ramane in continuare amici, pana acum nu au mai fost surprinsi impreuna la evenimente. Desi Melania a fost acuzata de infidelitate, Dan a fost cel care s-a grabit sa se afiseze cu noua partenera. De exemplu, el a aparut in public cu actuala sa iubita in luna august, la Festivalul de la Mamaia.

Iubita cu reluare

In urma cu doua zile, Dan Teodorescu a fost prezent la evenimentul de lansare a filmului "Lombarzilor 8", in care joaca actuala lui partenera. De altfel, Irina Chiosa este o mai veche cunostinta de-ale lui Dan. Cei doi au mai avut o relatie cu ceva vreme in urma, inainte ca Dan si Melania Medeleanu sa formeze un cuplu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.