Stirista postului TVR 1 Dana Razboiu a serbat miercuri seara prima aniversare din viata fiului ei, Victor (ambii in foto). Astazi, micutul are iar ocazia sa sufle in lumanarea de pe tort (una muzicala, ce-i va canta "Happy Birthday") caci i s-a pregatit o petrecere in toata regula, cu invitati, printre care se vor afla si fetitele Ralucai Moianu si a Oanei Cuzino, si cu multe cadouri.

Pentru ca datina cere ca la implinirea primului an baietilor li se taie motul, miercuri seara, dupa Jurnal, Dana Razboiu impreuna cu sotul ei, Ovidiu Brinzan, si nasii micutului au respectat aceasta traditie. Iar micutul Victor a ales de pe tavita trei obiecte, care, asa cum spune obiceiul, indica ce viitor i s-a urzit. "Primul lucru pe care a pus manuta a fost o surubelnita, probabil din cauza ca Victor are un simt practic foarte dezvoltat inca de pe acum. Apoi a mai luat o foarfeca si o moneda", marturiseste stirista TVR 1.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.