Georgia Loredana Berna alias Gia a lansat joi seara la Club Maxx din Regie cel de-al doilea album al sau, "Te fac sa vibrezi", cu un concert in deschiderea caruia au cantat, dupa doua ore de intarziere, formatiile Activ si Impact.
Intarziere binevenita pentru a prezenta spectatorilor un filmulet in care tanara interpreta i-a pus sa vorbeasca despre ea - evident frumos - pe toti cei care au contribuit la album, respectiv Bobby Stoica (Voltaj), Marius Moga, Vlad Cernea (Class), Eduard Alexandru si Smiley (Simplu), Bogdan Popoiag (Unu).
Dupa deschiderea celor de la Activ si Impact, si-a facut aparitia si protagonista evenimentului, prilej ideal de a-si expune noul look, imbunatatit cu un machiaj mai dur si extensii de par inchise la culoare.

"A meritat sa-mi pun extensii, daca ma simt bine in pielea mea acum", ne-a declarat vizibil incantata interpreta. Aceasta a fost insa singura schimbare esentiala prezentata de Gia, stilul muzical ramanand acelasi, cantonat in aceeasi generoasa categorie pop. "Stilul a ramas tot pop, dar are influente diferite - R&B, house, chiar si spre rock. M-am apucat sa lucrez la acest album din vara anului trecut si m-am inteles foarte bine cu toata lumea, dar cel mai dificil dintre compozitorii cu care am lucrat a fost Marius Moga, care este foarte exigent", ne-a spus Gia inaintea recitalului sau, care, desi a inceput la miezul noptii, a beneficiat in public de prezenta unor colegi de breasla precum Mihaela Cernea, insotita de sotul ei, pictorul Costin Craioveanu, Silvia de la Etno, Anda Adam si Bobby Stoica impreuna cu prietena.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.