CONFUZIE. Desi a debutat cu ani buni inaintea tizei sale, Lili Sandu, Lili Fedorca este mai putin cunoscuta publicului.

Cu toate acestea, "veterana" nu are de gand sa renunte la numele cu care a debutat in cariera muzicala, doar pentru ca, la un moment dat, a aparut pe scena romaneasca unul similar. Fosta iubita a lui Stelea se semneaza "Lil' Lee", Fedorca oarecum asemanator, respectiv "Lili" si in ciuda scrierii, fonetic, cele doua nume sunt identice.

Pana acum nu s-a pus aceasta problema deoarece Fedorca formeaza, impreuna cu sora ei, trupa Elixir. Insa de cand Manuela modereaza o emisiune la Euforia TV si are din ce in ce mai putin timp pentru muzica, sora ei a inceput sa se gandeasca serios la un nou debut solo, sub numele cu care si-a mai facut odata aparitia in public, simplu "Lili".

Tocmai de aceea, cantareata considera ca are si ea dreptul de folosirea a numelui si chiar daca debutul lui Lil'Lee (Lili Sandu) a fost unul fulminant si aceasta a castigat un capital de notorietate extraordinar, dreptul de folosire ii apartine si Fedorcai.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.