Andreea Marin si sotul ei, Stefan Banica jr, vor sa scoata o carte care sa cuprinda toate materialele negative scrise despre ei prin presa in ultimii ani. Banii stransi din urma vanzarilor urmeaza sa-i doneze studentilor eminenti de la Drept.

Prezenti pentru prima oara impreuna intr-o emisiune televizata, Andreea Marin si Stefan Banica jr au spus ca ziaristii care ii ataca sunt de fapt "indemnati" de alte vedete sa scrie lucruri negative despre ei.
Cei doi au incercat sa lamureasca aspecte legate de lipsa de comunicare dintre ei si presa si au anuntat in direct ca se gandesc sa publice o carte cu toate materialele urate scrise despre ei de-a lungul timpului.

Cel mai mediatizat cuplu al momentului, Andreea Marin si Stefan Banica jr au aparut pentru prima data de cand au devenit sot si sotie impreuna, in "garsoniera lui Maruta", de pe TVR 2.

Asa cum era de asteptat, atat Andreea, cat si Stefan au atacat jurnalistii care scriu urat despre ei si a acuzat presa ca scrie numai lucruri neadevarate. Au respins de asemenea toate acuzatiile cum ca ei s-ar afla in spatele tuturor campaniilor de promovare.

Ba, mai mult, au punctat faptul ca in spatele tuturor articolelor negative la adresa lor se afla de fapt alte vedete. "Nu facem presiuni nici sa se scrie, nici sa nu se scrie despre noi", a punctat Banica.

Cat despre lipsa de comunicare dintre cele doua vedete si presa de specialitate, tacere care da nastere atator subiecte de scandal, cantaretul a spus: "Nu suntem obligati sa anuntam ce se intampla in viata noastra".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.