Britney Spears a criticat revista US Weekly pentru ca a publicat fotografii din luna ei de miere in Fiji, transmite site-ul Ananova. "Am ales sa ne petrecem luna de miere intr-un loc retras unde ni s-a promis ca ne va fi respectata intimitatea. Din nefericire, angajatii ne-au fotografiat si am fost de acord numai pentru ca ne-au promis ca le fac pentru un album pe care ni-l vor da ca amintire", a declarat Spears intr-un comunicat.

Conducerea US Weekly a replicat: "Avand in vedere ca avem de-a face cu o vedeta care si-a vandut fotografiile de la propria nunta si pe acelea ale fiicei sotului ei, ni se pare putin probabil ca problema adevarata sa fie intimitatea. Este oare posibil ca Britney sa fi vazut rosu in fata ochilor pentru ca nu a vazut verde (culoarea dolarilor americani - n.r.) inainte de publicarea fotografiilor?".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.