Decizia Madonnei de a adopta un copil din Malawi a intrat, ieri, intr-o noua faza controversata, dupa ce tatal micutului David a declarat ca nu a vrut niciodata sa renunte la copil.

Intr-un interviu acordat agentiei Reuters, Yohane Banda a spus: "Nu ne-au spus ca Madonna vrea sa ne ia copilul. Nu ne-am dat acordul pentru asa ceva. Cel mai bine pentru el ar fi fost sa stea in continuare la un orfelinat. Nu vad niciun motiv pentru care fiul meu trebuie dat pentru totdeauna, mai ales ca pot si eu sa-l hranesc".

Aceste declaratii se afla in contradictie cu cele de saptamana trecuta, cand Yohane Banda a condamnat decizia organizatiilor umanitare de a incerca sa stopeze adoptia. Acum, el a spus ca a semnat niste acte pe care nu le-a inteles si ca oficialii din Malawi l-au asigurat ca este un contract similar celui prin care micutul David a fost incredintat unui orfelinat.

"Am stabilit ca Madonna sa aiba grija de fiul meu pana cand termina scoala. Atunci, el va fi independent si se va putea intoarce acasa", a adaugat acesta. Procesul lansat de Human Rights Consultative Committee, prin care se arata ca legile din Malawi incalca legile internationale de adoptie incepe vineri.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.