Bunica faimosului manelist Adi Minune, care a suferit, in urma cu cateva zile, un atac cardiac, a fost internata la Spitalul de Urgenta Floreasca, pentru vindecare. Medicii insa i-au "administrat" batranei un tratament inuman, lasand-o in agonie din cauza etniei din care face parte. Total dezamagit de pozitia medicilor de la Floreasca, Minune si-a transferat bunica la Spitalul Victor Babes

Bunica lui Adi Minune, Sara, in varsta de 70 de ani, bolnava de un diabet mai vechi, a fost internata, zilele trecute, la Spitalul Floreasca, deoarece batrana suferea de o criza cardiaca si in plus avea grave probleme respiratorii. Pe motiv ca este de etnie rroma, Sara a fost ignorata in totalitate de personalul spitalului. Mai mult decat atat, a fost agresata verbal, incepand de la femeia de serviciu si pana la directorul spitalului.

Informat ca starea bunicii este din ce in ce mai grava, desi aceasta se afla in grija medicilor, Adi Minune, insotit de mama sa, Florenta Simionescu, a mers, ieri dimineata, la Urgenta pentru a le cere doctorilor socoteala. "Dansa nu a invatat sa vorbeasca, nu are cei sapte ani de acasa", a declarat, absolut dezamagit, Minune despre doctorul care "a ingrijit-o" pe bunica lui.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.