Ramasa cam ultima din generatia de aur a top-mo-delelor, britanica Kate Moss (32 de ani) este pe cale sa se aseze la casa ei.
Problema e ca alesul inimii este acelasi rocker Pete Doherty (27 de ani) care i-a mai creat necazuri in ultimii ani, legatura lor fiind condimentata cu certuri, consum de droguri, violente si despartiri, ba chiar si cu tentative de dezintoxicare esuate.

Kate a incercat la un moment dat sa scape de influenta nefasta a lui Pete, refugiindu-se intr-o clinica din Arizona, unde s-a internat numai de frica de a nu pierde custodia fiicei ei Lila Grace (4 ani), provenita dintr-o relatie cu publicistul Jefferson Hack (35 de ani). Acum insa, Kate este insarcinata cu Pete! Vestea a fost confirmata de unchiul rockerului, Ohil Michels, pentru "Sunday Mirror". Acesta sustine ca viitorii parinti sunt in al noualea cer, ceea ce nu elimina temerile ca Pete nu va fi in stare sa fie un tata bun, asa cum nu-i e nici micutului Estile (3 ani), dintr-o legatura anterioara. Arestat si judecat de mai multe ori pentru consum de droguri si lovire, rockerul a avut si o tentativa de sinucidere, cand Kate a vrut sa-l paraseasca.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.