Cunoscutului actor si regizor Sergiu Nicolaescu i-a fost refuzat rolul principal din filmul „Haiducii“, pe motiv ca, in urma unei scene amoroase, acesta a avut erectie. Dinu Cocea, cel care si-a pus semnatura pe realizarea peliculei „Haiducii“, ia dat „verde“ lui Nicolaescu , alegandu-l in cele din urma pe novicele Emanoil Petrut

Regizorul Dinu Cocea, cunoscut in lumea filmului roma nesc datorita palmaresului sau impresionant de filme istorice, precum: "Haiducii", "Haiducii lu’ 7 cai", sau "Zestrea domnitei Ralu", l-a concediat in timpul filmarilor pe maestrul Nicolaescu, care isi demonstrase virilitatea, mai mult decat era cazul intr-o scena erotica.

Sergiu Nicolaescu era la inceput de cariera, fara experienta, si nu stia cum e in fata camerelor de filmat, sub privirile atator persoane. "M-a aruncat intr-un pat si m-a pus sa ma frec cu o domnisoara pe care n-o mai vazusem pana atunci. Si am tot repetat, pana cand inevitabilul s-a produs. Eram si eu tanar, cat sa rezist?", isi aminteste maestrul Nicolaescu. "Un actor trebuie sa se stapaneasca, sa reziste, nu are voie sa aiba erectii, mai ales cand da probe pentru un rol principal", a replicat maestrul Cocea.

Potrivit marturiei lui Sergiu Nicolaescu, regizorul, si-a batut joc atat de el, cat si de tanara alaturi de care a jucat scena buclucasa, marturisind ca doar el a avut acea proba, in care trebuia sa faca sex, restul actorilor demonstrandu-si talentele doar in lupta cu dusmanii.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.