CONFESIUNI. De un an de zile, de cand s-a despartit de Bogdan Stelea, Lili Sandu a fost vazuta in compania mai multor barbati, insa nu recunoaste ca ar fi avut vreo relatie cu acestia.

Devenita o prezenta rarisima pe scena showbizului, dupa despartirea de fotbalistul Bogdan Stelea, cantareata Lili Sandu se intoarce acum cu planuri mari. Bruneta este ocupata cu inregistrarile la noul sau album muzical in strainatate, motiv pentru care nu mai are timp si de dragoste.

Potrivit propriilor declaratii, vedeta nu a mai avut o relatie sentimentala dupa ce a rupt logodna cu fostul portar al echipei nationale, insa nu a exclus existenta unor flirturi pasagere. "Nu am o relatie stabila, pentru ca nu mi-am dorit sa ma angajez iar intr-o legatura serioasa. Am vrut sa ma dedic carierei. Nu sunt insa o sfanta si, deocamdata, nu am vorbit la nicio manastire sa ma primeasca", a spus amuzata cantareata.

Are calitati de nevasta

Cu toate ca sustine ca nu e interesata deocamdata de dragoste, vedeta nu a ratat ocazia de a se lauda cu talentele sale culinare, care o recomanda drept sotia ideala. Lili a recunoscut ca stie si chiar ii place sa gateasca, lucru pe care l-ar putea confirma nimeni altul decat fostul ei iubit, Bogdan Stelea. "Fac niste snitele excelente cu cartofi prajiti si cu salata. Ma pricep sa gatesc, fara gluma", a spus cantareata, ale carei forme arata ca ii place sa si deguste din cand in cand. De altfel, vedeta a recunoscut de bunavoie ca in ultimul timp s-a cam ingrasat, insa surplusul de greutate nu o deranjeaza, fiindca acum sunt la moda femeile mai voluptuoase. Cantareata a precizat ca nu intentioneaza sa slabeasca cu orice pret.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.