Chiar daca, in ultimul timp, nu s-a auzit mare lucru despre cuplul Diana Munteanu - Claudiu Niculescu, se pare ca acestia au stat o perioada feriti de ochii lumii. Se zvoneste ca VJ-ita de la MTV ar incerca niscaiva greturi din cauza unor probleme de natura medicala

In aparitiile mondene ale Dianei, care sunt destul de rare in ultima vreme, prezentatoarea tv incearca, apeland la vestimentatia din dotare, sa scape de surplusurile de carnita care ii cam dau bataie de cap in ultima vreme. In urma unor zvonuri potrivit carora Diana ar fi fost vazuta in repetate randuri intrand intr-o clinica de ginecologie, s-a tras repede concluzia ca aceasta ar fi insarcinata.

Contactata telefonic VJ-ita parea foarte revoltata, chiar nervoasa. E si nervozitatea un sindrom prenatal!

Astfel, ea nu a vrut sa comenteze nimic in ceea ce o priveste, spunand: "Sunt femeie, si e normal sa ma duc la un cabinet ginecologic". Da, poate, dar nu o data la doua zile. La fel de normal este sa te duci la un astfel de cabinet si in momentul in care astepti un copil. Ceea ce noi nu intelegem este reactia aproape violenta din punct de vedere verbal, atunci cand a auzit de acest aspect al vietii ei. In incercarea noastra de a afla si parerea presupusului tata, Claudiu Niculescu, am esuat deoarece se pare ca acesta este inca in cantonament si nu se lasa contactat de presa.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.