SACAITA. Datorita aspectului fizic, Roxana Ionescu este una dintre cele mai ravnite prezente ale micului ecran. Desi proaspat casatorita, ea este curtata asiduu de colegii de facultate.
Pe langa faptul ca prezinta emisiunea "Tablou de familie" la Antena 1, Roxana este si studenta in anul doi la sectia Relatii Internationale a Facultatii Romano-Americane.

Din cauza ca meseria de "vedeta" o solicita destul de mult, ea a optat pentru un orar cu frecventa redusa. Astfel, Roxana nu se duce la scoala decat o data pe saptamana. Cel mult. Prin urmare, din sapte in sapte zile, antenista este nevoita sa refuze politicos invitatiile la cafea ale baietilor din grupa. Desi stiu ca Roxana este casatorita, acestia nu contenesc sa-si incerce norocul. "Diva" le accepta politicos complimentele, insa tupeul si asa-zisele insistente ale colegilor au inceput sa o cam sacaie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.