De citiva ani, cuplul Prigoana-Bahmuteanu ar putea intra in Cartea Recordurilor prin numarul de casatorii si divorturi. S-au certat, s-au impacat, s-au balacarit prin presa, dar, in acelasi timp, nu pot trai unul fara altul. Adriana a acceptat sa ne spuna de ce il iubeste atit de mult pe barbatul din viata ei.

La inceput nu il putea suferi

In momentul cind l-a cunoscut pe Silviu Prigoana, cu vreo sase ani in urma, Adriana Bahmuteanu nu-l putea suferi deloc. Jurnalista realiza pe atunci o emisiune la Realitatea TV, a carei patron era chiar Silviu Prigoana. Timp de citeva luni bune, nu-l putea vedea in ochi pe viitorul ei sot. Magnatul gunoaielor era inca de pe atunci un zbir si tipa la toti angajatii, iar pe Adriana o ameninta mereu: "Te dau afara! Ai inteles? Te dau afara!".

Motivele erau de fiecare data altele. Ba ca nu are rating emisiunea, ba ca Adriana se imbraca precum "o curva", insa, dupa sase luni, Adriana si-a schimbat parerea despre Silviu, si a vazut barbatul de care s-a indragostit. "In clipa in care mi-am dat seama ca este altul decit credeam eu, ca stie sa fie barbat cu adevarat, avind si sensibilitate, in acelasi timp, m-a cucerit pe loc", ne-a destainuit, zimbind, aceasta.

Dupa ce s-a cuplat cu bossul cel mare, Adriana n-a mai aparut pe sticla, ca sa evite birfele. A urmat prima casatorie, dupa aceea nenumaratele certuri si divorturi, dar, parca, de fiecare data destinul a intervenit si i-a apropiat din nou. Vedeta TV ne marturiseste emotionata ca Silviu Prigoana este barbatul vietii ei si ca este indragostita nebuneste de el. "Il iubesc foarte mult pe omul acesta. Nu as concepe viata fara Silviu. Ce-mi lipseste acum cel mai mult este un copil. In rest, am tot ce-si doreste o femeie. Sa stii ca Silviu reuseste mereu sa-mi faca surprize placute. Daca m-am maritat cu el de atitea ori, inseamna ca este foarte important pentru mine, nu crezi?".

Adora sa puna gogonele

Ocupata cu emisiunea de la OTV din fiecare zi, dar si cu saptaminalul "Zau", pe care-l conduce, frumoasa jurnalista isi face timp si pentru gospodarie. "Ador sa pun gogonele. Chiar ieri am pus mai multe borcane cu muraturi asortate. Din cind in cind, gatesc, imi bag nasul prin oale. Am o menajera care se ocupa de treburile gospodaresti, dar ma apuca talentul uneori si atunci pregatesc tot felul de delicatese. Lui Silviu ii plac mincarurile romanesti, asa ca sint specialista in sarmale, salata de boeuf, cozonac, prajituri de casa s.a. Nu sint obosita niciodata si am o placere nebuna sa pregatesc pentru sotul meu un meniu variat".

Intrebind-o pe Adriana daca s-ar vedea linga alt barbat, ne-a raspuns cu vehementa ca nu. Deseori, renunta si la evenimentele mondene ca sa fie alaturi de Prigoana si sa petreaca serile impreuna.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.