Devenita actrita peste noapte in Peninsula, viata Cristinei scoate la lumina adevaruri nebanuite

Lasand la o parte modalitatile prin care a ajuns sa profeseze in Italia, romanca a avut parte de o initiere de except ie la trecerea de la copilarie la adolescenta sub semna- tura unui "diriginte" controversat. Pe vremea cand copiii isi vedeau de viata lor fara griji si problema lor principala erau jocurile copilariei, Kitty frecventa cursurile de yoga ale controversatului Gregorian Bivolaru.

Fiind integrata inca de mica in Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), Cristina avea alaturi mii de alti practicanti. Numai ca lucrurile s-au schimbat pe parcurs, iar Gregorian Bivolaru da startul in problemele cu legea. Eleva fiind, Kitty era abonata la Palatul Copiilor acolo unde se desfasurau astfel de manifestatii yoghine.

|n urma unei razii efectuate de politie, "grupul" lui Bivolaru a fost desfiintat. Printre cei care se aflau la fata locului in acel moment, a fost si o echipa a Televiziunii Romane. Singurul post tv al vremii era cel national, post la care erau angajati parintii Cristinei Cepraga. Surse din politie ne-au declarat ca actrita in devenire, Kitty Cepraga, a fost ferita si scoasa din peisaj datorita prezentei parintilor ei in TeleviziuneaRomana.

Astfel ca Gregorian Bivolaru, omul acuzat de opt infractiuni, printre care act sexual cu o minora, evaziune fiscala si trecere frauduloasa a frontierei, este cel care i-a deschis drumul si a initiat-o pe Kitty Cepraga in tainele yoga.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.