OFENSA. Intr-una dintre emisiunile de saptamana trecuta, prezentatorul Tonomatului DP 2 a afirmat ca Irina Loghin si Fuego vand postere cu autografe contra sumei de 10.000 de lei.

Nicolae, fratele Irinei Loghin, a intrat in direct prin telefon in emisiunea lui Maruta de ieri si i-a reprosat acestuia ca informatia potrivit careia interpreta vinde postere este falsa.

Mai mult decat atat, domnul Loghin l-a acuzat pe Catalin ca nu si-a verificat informatia din cele trei surse, cerute de deontologia profesionala.

Realizatorul are dovezi

Maruta l-a contrazis si chiar a incercat sa-l convinga pe fratele-PR, spunandu-i ca a verificat din cel putin zece surse, sursele fiind telespectatorii care au sunat si au confirmat ca au cumparat astfel de postere. La acest cuvinte, Nicolae Loghin s-a simtit extrem de ofensat si l-a amenintat pe Catalin cu o citatie la tribunal, in cazul in care afirmatiile prezentatorului se vor dovedi false.
Irina Loghin si Fuego vor fi invitati la "Tonomatul DP 2" in aceasta saptamana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.