Gata, stimati telespectatori, s-a rezolvat! Iremediabilul a avut loc! Inevitabilul s-a comis! Marile spirite s-au intilnit. Oana Zavoranu s-a dus, in sfirsit, la "Dan Diaconescu Direct", ca sa-si puna poalele-n cap in chestiunea procesului de mostenire pe care-l are cu maica-sa. Pe care, desi a avut atit de multi soti incit nimeni nu mai poate sti cu exactitate cum o cheama, o voi numi, totusi, "madam Zavoranu sr.". Va sa zica, desi nu mai arunca de mult cu salam in diversi parteneri de serial televizat, Oana s-a infiintat la Diaconescu in studio si i-a trintit pe masa propria telenovela de familie. Sau, ma rog, poate s-a infiintat tocmai fiindca era netelevizata de mult.

Nu conteaza motivul prezentei ei la OTV, conteaza doar alte doua chestii: 1) ca aceasta mare intilnire trebuia sa se intimple de mult, deci Oana ne-a tinut o gramada in tensiune pina a cedat si 2) ca aceasta mare intilnire i-a prilejuit niste panseuri deosebit de profunde. I-auziti aici: "Politica este fascinanta si imi place si, chiar daca nu ma pricep eu prea mult, imi place". Si ia mai auziti una: "Toate vedetele care au ajuns acolo, in virful piramidei, este pentru ca au luptat".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.