Dan Helciug o sa-si aminteasca multa vreme de concertul din Chisinau. Si nu pentru ca modovenii nu l-ar fi primit cu bratele deschise, ci din cu totul alte motive. Dupa recitalul pe care Spitalul de Urgenta l-a sustinut in capitala Republicii Moldova, in fata a 7.000 de spectatori, rockerii bucuresteni au fost invitati la o petrecere. Aici, liderul trupei, Dan Helciug, a trebuit sa se supuna unui obicei local: sa faca sauna la o temperatura de 120 de grade, ca mai apoi sa intre intr-un jacuzzi unde apa nu depasea 18 grade.

"A fost o experienta la limita. A trebuit sa beau ceva votca pentru a rezista, iar dupa ce am iesit din jacuzzi, eram asa de vanat, incat prietenii din jur au vrut sa cheme o salvare. Va trebui sa-mi pun acasa sauna si jacuzzi pentru ca vom mai sustine concerte acolo si vreau sa fiu antrenat pe viitor", a spus vocalistul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.