Simbata, Centrul Comercial Feeria din Bucuresti a gazduit un eveniment de anvergura, "Rapsodia Feminitatii"- o trecere in revista a modei pentru toamna-iarna.

Inca de la inceput, manechinele si-au intrat in "piine", prezentind lenjerie intima. Numai ca sutienul si chiloteii nu avantajau aspectul fizic al tuturor modelelor. Unele circulau pe doua bete, altele isi etalau celulita.

Mare a fost mirarea publicului atunci cind, o domnisoara fotomodel care purta o bluza draguta, dar prea decoltata, a prezentat un sin dezgolit, care, mai mult ca sigur, nu facea parte din program! Citeva momente mai tirziu, ce sa vezi? Un alt model feminin, imbracat intr-o bluza fara umeri, a atras privirile masculine, nu pentru vestimentatia careia trebuia sa-i faca reclama, ci pentru acelasi amanunt picant: un sin care nu voia sa stea ascuns sub bluza. Si la capitolul incaltaminte, fetele au reusit sa gafeze.

Unele domnisoare mergeau pe podium de parca ar fi calcat in strachini. Gratia lor a fost umbrita de citeva impiedicari care au amuzat copios publicul. Una dintre ele a fost cit pe-aici sa cada peste spectatorii aflati in primul rind. Sa fie oare de vina emotiile provocate de un eveniment atit de important, frunzele uscate si imprastiate pe podium sau incaltarile? Caci, fie vorba intre noi, unora li se cam clatinau pantofii in picioare. Una peste alta, evenimentul si-a atins scopul. Fetele au atras indeajuns privirile curiosilor.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.