Dupa aproape doua luni petrecute la munte, la "tratament" cu aer curat si multa zapada, Dezbracatu' si Pustiu' si-au facut aparitia la Bucuresti cu idei noi si pusi pe fapte mari. Pentru ca nu a gasit Capitala exact asa cum a lasat-o, mai precis, nu mai are primar si pentru a depasi dilema caragialiana: "Eu cu cine votez?", Dezbracatu' a hotarat sa candideze.

Primul sustinator: Pustiu'. In cautare de adeziuni, ieri, Patrula Street Boy KissFM a descins in fata magazinului Unirea unde si-a stabilit cartierul general. La auzul sloganului: "Bucurestiu-i un bazar, pe Dezbracatu'-l vrem primar!" s-a format un cerc de curiosi ce au fost lesne convinsi de farmecul personal si de promisiunile candidatului.

In concluzie, in aproximativ o ora si 30 de minute, 264 de persoane si-au pus semnatura pe lista sustinatorilor. Desigur, asta si pentru ca Dezbracatu' are solutie la orice problema. "Ce putem face cu baltile astea din oras ?", intreba o batranica. "Stimata doamna, e foarte simplu: le scoatem dopul!", raspunde, sugubat, Dezbracatu'.

Atentie, stimati candidati la primarie! Dezbracatu' este un competitor serios si, pe propria-i raspundere, declara ca are mai multe bile negre decat toti ceilalti la un loc.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.