Multimiliardarul Irinel Columbeanu a fost implicat, ieri, intr-un accident rutier.

In drum spre Timisoara, unde avea loc lansarea cartii "Viata lui Irinel Columbeanu", omul de afaceri a avut parte de un incident pe care sigur nu-l va uita repede. Aflat la volanul autoturismului sau, la iesirea din comuna Mehadia, judetul Caras-Severin, Irinel Columbeanu a acrosat un camion. Pe linga sperietura trasa, nonconformistul miliardar si-a vazut limuzina achizitionata in urma cu nici trei saptamini, un Bentley Flying Spur, in valoare de peste 200.000 de euro, destul de sifonata.

Asa cum se stie, ieri, a avut loc la Timisoara lansarea cartii "Viata lui Irinel Columbeanu" scrisa de jurnalistul Catalin Tache si editata de editura "Cartea de Weekend", orasul de pe Bega fiind startul unui lung turneu prin tara al multimiliardarului alaturi de autor. Insa, ziua de vineri - 13 si-a spus cuvintul, calatoria spre Timisoara fiind la un pas sa se transforme intr-o tragedie. La iesirea din comuna Mehadia, judetul Caras-Severin, Irinel Columbeanu a pierdut controlul volanului si a acrosat un camion.

Filmul accidentului

Evenimentul rutier s-a petrecut in jurul orei 14.00, la iesire din localitatea Mehadia, judetul Caras-Severin. Irinel Columbeanu se afla la volanul limuzinei sale Bentley, achizitionata in urma cu trei saptamini din Germania, si se uita la telefon. Multimiliardarul circula cu 40 de km/h cind a ratat o curba la dreapta, intrind pe contrasens. Prezenta de spirit a omului de afaceri a contat foarte mult, Columbeanu tragind stinga de volan asa incit Bentley-ul a acrosat camionul ce venea din sens opus. Daca nu facea asta, ar fi intrat frontal in camionul de sapte tone si altele erau consecintele. Asa, Irinel Columbeanu a tras doar o sperietura zdravana.

Bentley-ul, trimis la reparatii in Germania

E adevarat, Irinel Columbeanu va cheltui foarte mult pentru repararea bolidului, acesta fiind avariat destul de serios. De altfel, multimiliardarul a decis sa-si trimita limuzina direct in Germania, pentru reparatii. Dupa accident, Columbeanu s-a dezmeticit repede si a pornit in cautarea unui echipaj de politie, insa cel gasit nu avea alcooltestul.

Asa ca a asteptat mai bine de o ora sa vina un alt echipaj care sa constate accidentul. Imediat dupa ce a fost testat cu alcoolmetrul si s-a dovedit ca nu consumase bauturi alcoolice, cunoscutul om de afaceri a pornit spre Timisoara, unde il asteptau fanii. Poate ca acum, dupa producerea accidentului, Irinel Columbeanu se gindeste ca ar fi fost mai indicat sa-si lase soferul sa conduca limuzina. Desi acesta se afla cu el, Columbeanu a tinut mortis sa-si conduca bijuteria pe patru roti.

Zvonul diminetii

Se poate spune ca ziua de ieri a fost ghinionista pentru Irinel Columbeanu inca de dimineata.
Acesta a fost sunat inca de la primele ore de ziaristi si prieteni care l-au intrebat daca a patit ceva. Umbla zvonul ca nonconformistul miliardar ar fi fost internat in spital. Totul a pornit de la faptul ca o ambulanta si-a facut aparitia la casa familiei Columbeanu cu o zi in urma. Este adevarat ca medicii venisera in vederea efectuarii unor analize de rutina pentru Monica Columbeanu. Apoi, sotia omului de afaceri a fost vazuta neinsotita la o sedinta foto, Irinel Columbeanu fiind plecat din Bucuresti, si de aici imaginatia unora a luat-o razna.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.