Top modelul Linda Evangelista, in virsta de 41 de ani, a nascut un baietel, primul copil al ei, informeaza editia electronica a revistei People. Stirea a fost confirmata de agentul ei, Didier Fernandez, care a spus ca baietelul se numeste Augustin James Evangelista. Frumoasa canadiana a ramas insarcinata in urma fecundarii in vitro. Linda nu a dat publicitatii numele tatalui copilului, dar presa speculeaza ca acesta este un cunoscut arhitect din New York. Evangelista a declarat in iulie ca nu-si face griji in ceea ce priveste efectele sarcinii asupra siluetei sale de top model: "Nu sint inspaimintata deloc.

Accept acest lucru", a spus ea, adaugind ca face yoga si exercitii pentru a avea o forma fizica buna in timpul nasterii. Ca si alte celebritati, Linda s-a lasat fotografiata insarcinata in numarul din august al revistei "Vogue", editia care apare in Statele Unite. Spre deosebire de alte colege din generatia sa, precum Helena Christensen, Cindy Crawford sau Elle MacPherson, care s-au indreptat si spre alte domenii, fotografie, actorie, design vestimentar, Linda Evangelista a ramas fidela modelling-ului, datorita caruia a devenit celebra.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.