Catrinel Menghia este una dintre cele mai admirate romance din lume. Frumusetea ei este dublata de farmec, iar faptul ca a ales sa se marite atat de tanara o face cu atat mai speciala in lumea modellingului.

Ce inseamna pentru un top-model de talie internationala viata de familie, care cere renuntari si este mai solicitanta din punct de vedere al programului?

Din acest punct de vedere sunt o femeie "fericita", pentru ca sunt maritata cu un fost sportiv care nici macar nu concepe sa fiu o gospodina care sa stea acasa la coada cratitei. De multe ori, atunci cand sunt obosita si as vrea sa iau chiar niste zile libere in care sa nu fac nimic, el este cel care ma imbarbateaza si ma impinge sa lucrez. Tot el este cel cu care ma duc aproape in fiecare seara cand sunt la Milano la sala de fitness. Ma intelege si ma sustine enorm. In ceea ce priveste programul nostru, cred ca amandoi avem cam aceeasi intensitate.

Pentru Claudia Schiffer norocul a fost un fotoreporter care a remarcat-o intr-o discoteca.Pentru tine cine a jucat rolul Zeitei Fortuna la inceputul carierei?

A fost un agent local care m-a prezentat imediat lui Liviu Ionescu de la agentia MRA din Bucuresti. Nici nu visam vreodata ca as putea ajunge model international, dar atunci cand ti se spune ca ai toate sansele sa reusesti, capeti incredere si te ambitionezi. Parintii mei au semnat un contract si m-au lasat chiar sa vin la Bucuresti si, ulterior, sa plec in strainatate la nici 16 ani.

Care sunt diferentele dintre viata de top-model in Romania si cea peste hotare, ca stil, mod de lucru...

Pai, sincera sa fiu, nu prea vad cum ai putea sa fii top-model doar in Romania. La noi nu poti fi decat model... ca sa ajungi top-model trebuie sa capeti o confirmare internationala. Oricum, in ultimul timp am observat ca diferentele sunt din ce in ce mai mici, iar perioada in care o fata cu potential este gasita si apoi lansata in strainatate este din ce in ce mai scurta. In Romania exista foarte multe reviste de moda, agentii de modele, reclame tv. Singurul domeniu care mi se pare ca evolueaza putin mai greu este moda romaneasca, ai carei designeri acced foarte greu la saptamanile modei din Occident. Ma vad totusi din cand in cand cu Catalin Botezatu fie in Italia, fie pe la Paris.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.