Mezina familiei Roman, Oana, sustine ca a slabit in ultimul an, nici mai mult, nici mai putin de 20 de kilograme. Metoda? Un aparat care degaja un soi de unde. Noi, in urma demostratiei pe care Oana a oferit-o publicului miercuri seara, sintem indreptatiti sa declaram ca "minunea" pe care doar stai si slabesti are toate datele unei frectii zdravene la picior de lemn. In primul rind, Oana o fi slabit ea ceva, insa, daca luam in seama si marturisirea in care "fac foamea" era esentialul, ne intrebam unde or fi efectele miraculoase ale aparatului.

Oricum, lansarea lui pe piata a stirnit interesul multor vedete de prim rang: Loredana Groza, Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, Ilie Nastase si Amalia sa, Gianina Corondan - care a facut si pe prezentatoarea - Octavian Belu, Dan Capatos, Catinca Roman, Gina Pistol si multi altii. Cu aceasta ocazie, Petre Roman a facut si el o incursiune in lumea mondena si, desi nu a fost gazda, i-a fost alaturi fiicei la fiecare pas, militind pentru institutia familiala. Adica, atunci cind Oana incepuse sa se intereseze daca toata suflarea are numere pentru tombola - premiul a fost chiar un aparat minune - tatal ei a tras-o de mineca si i-a spus "Eu nu am numar!".

Fiica s-a executat imediat si i-a adus unul, mai ales ca isi dorea nespus de mult ca premiul sa ramina in sinul stirpei. Dar, desi numarul cistigator a fost extras de Carina, fetita Catincai Roman, cel care a plecat acasa cu masinaria in valoare de 3.000 de euro a fost un tinar nevinovat. Astfel se explica comentariul grimasa pe care Oana l-a facut de fata cu tatal sau: "Ia uite si tu cine a cistigat!". De ce anume s-o fi oparit asa, nu stim. Ca doar nu o durea-o sufletul de citiva marafeti, atit timp cit numai geanta Fendi si pantofii Celine pe care ii purta in acea seara sar de 3.000 de euro!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.