"Thriller"? "Billy Jean"? Nu breh, intrebarea corecta - este Audrey Hepburn sau Michael Jackson?
Cam asa rad tabloidele britanice "Mirror" si "Sun" dupa ce l-au surprins pe Regele pop Michael Jackson in straie de... regina. Ce straie? Pai jeansi mulati pe fund, o bluza verde, pantofi cu toc inalt, poseta de domnita (oranj?!) si, pe cap, o palarie larga "a la" Audrey Hepburn.

Paparazzi care au furnizat aceste poze au livrat la pachet si o serie de declaratii ale martorilor oribilului eveniment. "Am intrat in stare de soc. Arata atat de feminin. Parca ar fi suferit o schimbare de sex. Michael era foarte ciudat", au spus martorii, citati de cele doua tabloide. Starul in varsta de 48 de ani a fost surprins de fotografi la St. Tropez, acolo unde se afla in... concediu. Potrivit martorilor oculari, vedeta era insotita de o fata, probabil minora, ceea ce i-a pus si mai mult pe ganduri. "Nu stiu a cui este fata cu pricina, insa nu m-am simtit in regula in haine asemanatoare", a adaugat un martor.

In cazul lui Michael, este a doua oara cand este surprins in straie de dama, prima data fiind surprins in Bahrain, acolo unde starul pop s-a mutat dupa scandalul sexual in care a fost implicat in Statele Unite. Cat despre fata sa? Este greu de descris in cuvinte! Oricum, putem spune ca palaria uriasa nu a reusit sa acopere total dezastrul produs de operatiile estetice.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.