DEZINTERESATA. Carmen Bruma si-ar fi putut adauga in palmares un nou atu fizic. Cu o silueta de invidiat datorata orelor de sport, bruneta a fost pe punctul de a deveni posesoarea unui bust nou-nout, demn de toata aprecierea barbatilor, in special.

Recent, prezentatoarea de la Realitatea TV a primit o oferta care pentru multe alte prezente din lumea media ar fi fost extrem de tentanta.

Se pare ca un cabinet bucurestean de chirurgie estetica i-a oferit vedetei o pereche de sani din silicon, in schimbul unui contract prin care aceasta urma sa devina imaginea clinicii in cauza. Surpriza! Bruma a refuzat si, potrivit surselor, a luat intreaga poveste ca pe un afront personal. Nu o data a declarat ca vrea sa ramana ultima aparitie TV 100% naturala si nu a inteles de ce au ales-o tocmai pe ea. Motive ar fi, daca se face o comparatie intre idealul telespectatorilor de sex masculin si modesta "dotare" a crainicei de la Realitatea TV, pentru care sutienele push-up (n.r. - sutiene care "umfla" sanii) sunt o necesitate.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.