Dupa o relatie de lunga durata cu cantareata franceza Vanessa Paradis, starul din "Piratii din Caraibe", actorul Johnny Depp, a decis in sfarsit ca a sosit momentul sa-si cheme frumoasa iubita in fata altarului. Potrivit presei internationale, casatoria celor doi este programata pentru vara anului viitor, la resedinta lor din sudul Frantei. Stirea a aparut in ziarul "Daily Express", care citeaza o sursa apropiata celor doi.

"Johnny si Vanessa planuiesc, in sfarsit, sa se casatoreasca. Va fi mai degraba o ceremonie intima decat una extravaganta", a declarat sursa cu pricina.
Johnny Depp si Vanessa Paradis traiesc impreuna de opt ani si au doi copii: Lily-Rose (7 ani) si Jack (4 ani). Pana in prezent, actorul a fost logodit cu Winona Ryder si Jennifer Grey si casatorit cu artista Lori Anne Allison (timp de trei ani).

In ultimii ani, actorul nu s-a gandit nicio secunda la casatorie, spunand ca "daca doi oameni se iubesc si se simt bine impreuna, pot fi considerati casatoriti". De curand, Vanessa Paradis a vorbit despre relatia sa cu celebrul si nonconformistul actor. "Johnny este tot ce am visat. Nimeni nu se poate iubi asa cum o facem noi. Este o persoana frumoasa si, evident, un tata frumos", a spus cantareata.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.